Könyvtár preparáló készletek2020-12-03T11:25:08+01:00

Könyvtár preparáló készletek

MGIEasy UDB univerzális könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy UDB univerzális könyvtár preparációs készletet kifejezetten WGS-könyvtárak létrehozására tervezték az MGI nagy teljesítményű szekvenáló platformsorozatához. Ez a könyvtár preparációs készlet úgy van optimalizálva, hogy 1-1000 ng fragmentált DNS-t konvertáljon testreszabott könyvtárrá. Egyedülálló kettős vonalkód, melyet kétszeresen ellenőrzött vonalkód-felosztási módszer támogat, biztosítja a homogenitást és a pontosságot.

MGIEasy UDB Primers Adapter Kit A & B

Az MGIEasy UDB Primers Adapter A & B készletet kifejezetten az MGI származó nagy áteresztőképességű szekvenáló platformok könyvtárainak preparációjához tervezték a multiplex szekvenáláshoz. Az adapter és a PCR Primer az MGI dual barcode könyvtár felépítéséhez ebben a készletben található. Ez a készlet különféle könyvtár preparációs készletekkel használható. Az A&B készlet 192 különböző Barcode Adaptert tartalmaz, amelyek akár 192 mintát támogatnak a könyvtárépítés batch feldolgozásához és a multiplex szekvenáláshoz. A készlet szigorú minőségellenőrzésen és funkcionális ellenőrzésen megy keresztül, hogy biztosítsa a könyvtár konstrukció maximális stabilitását és megismételhetőségét, valamint az adatok felosztásának egységességét és pontosságát.

MGIEasy Dual Barcode Circularization Kit

Az MGIEasy Dual Barcode Circularization Kit egy modulkönyvtár preparációs kit, amelyet az MGI nagy áteresztőképességű szekvenálási platformjaihoz terveztek. Ez a készlet felhasználható egyszálas körkörös DNS-könyvtár preparálására MGI szekvenálók számára MGI Duplex UMI adapterekkel / UDB adapterekkel vagy „MGI-Dual barcode standard PCR termékkel” rendelkező PCR-termékekből. A készletben található összes reagens szigorú minőség-ellenőrzési és funkcionális ellenőrzési eljáráson ment keresztül a nagy teljesítmény, stabilitás és reprodukálhatóság biztosítása érdekében.

MGIEasy Pa-SNPs Genotiping Kit

Az MGIEasy Pa-SNPs Genotiping Kit az emberi 2010 magas-frekvenciájú egynukleotidos polimorfizmusainak (SNP) gyors kimutatására készült. A készlet az MGI saját ATOPlex platformjára - egy multiplex PCR tervező platformra - készült. Ez magában foglalja az összes szükséges reagenst a DNS-mintákból történő szekvencia könyvtárak preparálásához. Az MGIEasy Pa-SNPs genotipizáló készlet különböző mintatípusokra alkalmazható, mint például a plazmából származó cfDNS, a vérből, a nyálból, a szövetből vagy a spermiumokból származó gDNS. Kifejezetten a törvényszéki genomikai alkalmazásokban való felhasználásra tervezték, beleértve a nem invazív prenatális apasági teszteket, az apasági teszteket és a személyazonosítást.

MGIEasy stLFR könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy stLFR Library Prep Kit a világ első partíció nélküli hosszú fragmens DNS co-barcoding könyvtári preparáló kitje. A szabadalmaztatott DNS co-barcoding technológia alapján, amely ugyanazt a barcode szekvenciát adja hozzá az eredeti hosszú DNS-molekula részdarabjaihoz, az stLFR nagyon pontosan olvassa a hosszú genetikai információkat. Az MGI DNBSEQ™ technológiával, a világ legpontosabb szekvenálási technológiájával az stLFR lehetővé teszi a kiváló minőségű kis variánsok hívását, a diploid genomok szakaszainak megállapítását, a struktúravariációk detektálását és más, hosszú beolvasású alkalmazásokat.

MGIEasy Small RNS könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy Small RNS Library Prep Kit hatékony megoldást kínál az MGI nagy áteresztőképességű szekvenálási platformokhoz alkalmas könyvtárak előállítására, a teljes RNS bemeneti mennyiségek (10 ng - 1 μg) széles tartományával. Az MGIEasy Small RNS Library Prep Kit segítségével készített könyvtárak felhasználhatók ismert és ismeretlen kis RNS-ek és azok célgénjeinek kimutatására emberi, állati és növényi mintatípusokból.

MGIEasy RNS Exome Application

Az MGIEasy RNS Exom applikáció hatékony megoldás az emberi transzkriptom kódoló régióinak célzott kvantifikálására. Az irányított könyvtár peparálási és az exom rögzítési technológiák ötvözésével képes az egész RNS-t cDNS-be alakítani, miközben a szálirány-információ, az exom szekvenciák célzott befogása és könyvtárak létrehozása megmarad az MGI nagy áteresztőképességű genomszekvenáló platformokon történő szekvenáláshoz. Az MGIEasy RNS Exome hatékony és teljes megoldást kínál az FFPE és más lebontott minták mRNS expressziójának kvantifikálására.

MGIEasy Whole Genome Bisulfite Sequencing könyvtár preparáló készlet

A DNS-metiláció egy fontos epigenetikai mechanizmus, amelyet a sejtek a gének időbeli és térbeli expressziójának szabályozására használtak. Az MGIEasy egész genom-biszulfit szekvenáló könyvtár preparáló készlet hatékony és pontos módszert biztosít a genom egészére kiterjedő metilációs könyvtár felépítéséhez és szekvenálásához. Elemezheti a DNS metilációs állapotát egyetlen bázis szinten, és ezáltal lehetővé teszi egy finom, a genom-széles metilációs térkép elkészítését. A készlet 10-100 ng fragmentált DNS-ből készíti elő az MGI szekvenáló platformokkal kompatibilis könyvtárakat.

MGIEasy Exome univerzális könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy Exome Universal Library Prep Set célja a könyvtárak preparálása emberi gDNS-sel. A DNS-t Covaris fragmentálja, majd a mindkét végi adapter ligáció és a PCR-amplifikáció lépései következnek. Az amplifikált PCR-termék felhasználható exom-rögzítésre MGIEasy Exome Capture V4 / V5 próbakészlettel vagy más kereskedelmi forgalomban lévő próbákkal.

MGIEasy Exome FS könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy Exome FS Library Prep Set V2.0 célja a könyvtárak humán gDNS-sel történő preparálása. A DNS-t enzim emésztéssel fragmentáljuk, majd az adapter két végén történő ligálásának lépéseit és a PCR-amplifikációt végezzük. Az amplifikált PCR-termék felhasználható exom-rögzítéshez MGIEasy Exome Capture V4 / V5 próbakészlettel vagy más kereskedelmi forgalomban lévő próbákkal.

MGIEasy Exome Capture V5 Probe Set

Az MGIEasy Exome Capture V5 Probe Set nemcsak a hagyományos exom próbák területeit fedi le, hanem célzott tervezéssel biztosítja a különféle betegségekkel kapcsolatos kódoló szekvenciák átfogó rögzítését is, pl. reproduktív, újszülött, kardiovaszkuláris és cerebrovaszkuláris, örökletes daganatok / süketség, monogén, gyógyszerbiztonság, személyes genom, immunhiány, mitokondriális hibák stb. Mint univerzális exom-rögzítő próbakészlet, kompatibilis mind az MGI berendezéseivel, mind más NGS platformokkal.

MGIEasy Exome Capture V4 Probe Set

Az MGIEasy Exome Capture V4 próbakészlet az első exom-rögzítési termék, amelyet az MGI önállóan tervezett. A próba tervezéséhez használt adatbázisok tartalmaznak CCDS-t, GENCODE-ot, RefSeq-et, miRBase-t stb. A próbakészlet rugalmasan illeszthető az MGIEasy Exome Universal Library Prep Set-hez vagy az MGIEasy Exome FS Library Prep Set-hez az MGI szekvenáló platformok könyvtárainak felépítéséhez és hibridizálásához; más nagy áteresztőképességű platformok könyvtár preparáló kitjeihez is illeszthető.

MGIEasy Universal DNA könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy Universal DNA Library Prep Set kifejezetten WGS könyvtárak készítéséhez készült MGI nagy áteresztőképességű szekvenáló platformsorozatokhoz. Ezt a könyvtári preparáló készletet úgy optimalizálták, hogy 0,5-50 ng genomi DNS-t alakítson testreszabott könyvtárakká. Ez a készlet fejlett Adapter Ligation technológiát és nagy pontosságú PCR-enzimeket használ a könyvtár hozamának és konverziós arányának jelentős növeléséhez. Ez a könyvtári prep készlet minden elterjedt állat, növény, gomba, baktérium stb. mintáira alkalmazható, beleértve az embereket, egereket, rizst, Arabidopsis-t, élesztőt, E. coli-t, Metagenomics-t.

MGIEasy FS DNA könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy FS DNA Library Prep Set kifejezetten WGS könyvtárak készítéséhez készült MGI nagy áteresztőképességű szekvenáló platformsorozatokhoz. Ezt a könyvtári preparáló készletet úgy optimalizálták, hogy 5-400 ng genomi DNS-t alakítson testreszabott könyvtárakká. Ez a készlet fejlett Adapter Ligation technológiát és nagy pontosságú PCR-enzimeket használ a könyvtár hozamának és konverziós arányának jelentős növeléséhez. Ez a könyvtári prep készlet minden elterjedt állat, növény, gomba, baktérium stb. mintáira alkalmazható, beleértve az embereket, egereket, rizst, Arabidopsis-t, élesztőt, E. coli-t, Metagenomics-t.

MGIEasy DNS Clean Beads

Az MGIEasy DNS Clean Beads-t a DNS minták tisztítására és méretének kiválasztására használják. Az MGI optimalizált puffer rendszerével a 100 bp-nál hosszabb DNS-termékek nagyon hatékonyan nyerhetők ki. Az MGIEasy DNS Clean Beads kompatibilis más gyártók DNS- és RNS könyvtár konstrukciós készleteivel. Pontosan ugyanúgy használhatók, mint az AMPure XP Beads. Az MGIEasy DNS Clean Beads használatát követően az előállított könyvtárak PCR-hozama és fragmentumeloszlása összhangban van az AMPure XP Beads használatát követõekkel. Az AMPure XP Beads közvetlenül az MGIEasy DNS Clean Beads helyettesítheti.

MGIEasy DNA Adapters-96 (Plate) készlet

Az MGIEasy DNA Adapters-96 (Plate) készletet kifejezetten az MGI nagy áteresztőképességű, multiplex szekvenáláshoz használt platformjaihoz tervezték. Ez a készlet különféle könyvtár preparáló kitekkel használható. A készlet 96 különböző vonalkód-adaptert tartalmaz, melyek akár 96 mintát is képesek kezelni a könyvtár tételes feldolgozásához és a multiplex szekvenáláshoz. A készlet szigorú minőség-ellenőrzésen és funkcionális ellenőrzésen megy keresztül a könyvtárak létrehozásának, maximális stabilitásának és megismételhetőségének érdekében.

MGIEasy Circularization Kit

Az MGIEasy Circularization Kit egy moduláris könyvtári preparáló készlet, amelyet az MGI nagy áteresztőképességű szekvenáló platformjaihoz terveztek. Ez a készlet felhasználható egyszálas körkörös DNS-könyvtár preparálására MGI-szekvenálók számára MGI-adapterekkel ellátott PCR-termékekből. A készletben található összes reagens szigorú minőség-ellenőrzési és funkcionális ellenőrzési eljáráson ment keresztül a nagy teljesítmény, stabilitás és reprodukálhatóság biztosítása érdekében.

MGIEasy RNA könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy RNS Könyvtár preparáló szett hatékony megoldást kínál a teljes RNS széles tartományából (10 ng-1 ug) generált könyvtárak előállítására, amely alkalmas az MGI nagy áteresztőképességű szekvenáló platformjaira. Könnyen használható, és széles körben alkalmazható emberi, állati, növényi és mikroba transzkriptom kutatásban a génexpressziós változások átfogó és gyors elemzéséhez, ritka és új transzkriptomok vizsgálatához, alternatív splicing események felfedezéséhez, génfúziókhoz, SNP-khez és allél-specifikus expressziókhoz.

MGIEasy FS PCR-Free DNA könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy FS PCR-mentes DNS-könyvtár preparáló készletet kifejezetten WGS-könyvtárak készítésére tervezték PCR-amplifikáció nélkül az MGI nagy áteresztőképességű szekvenáló platformhoz. Kiváló minőségű fragmentációs enzim esetében a készlet 50-1000 ng gDNS-t képes fragmentálni. A fragmentált DNS eloszlása hasonló a mechanikai technikákkal fragmentált DNS-eloszláshoz. Az automatikus MGISP minta preparáló rendszerrel kombinálva automatikus könyvtár-preparáló munkafolyamat biztosítható. Az FS PCR-mentes szett az MGI DNBSEQ™ szekvenálóval kombinálva valóban PCR-mentes szekvenálást biztosít, amplifikációs hibák felhalmozódása nélkül.

MGIEasy PCR-Free DNA könyvtár preparáló készlet

Az MGIEasy PCR-mentes Library Prep Set kifejezetten WGS könyvtárak készítésére készült MGI nagy áteresztőképességű szekvenáló platformokhoz. Ez a könyvtár preparáló szett úgy van optimalizálva, hogy 80-200 ng méretű kiválasztott fragmentált DNS-t alakítson testreszabott könyvtárakká. Az MGI WGS PCR-mentes könyvtár-preparálás, az MGI DNBSEQ™ szekvenszerrel kombinálva, az igazi PCR-mentes NGS munkafolyamat, mely nagyobb adatpontosságot garantál.

MGIEasy Duplex UMI univerzális könyvtár preparáló készlet

A nagy áteresztőképességű szekvenálás fontos szerepet játszik a rákszűrésben és a gyógyszer kiválasztásában, ami nagyban az alacsony frekvenciájú variánsok detektálásától függ. A Duplex-UMI (egyedi-molekula-azonosító) az érzékeny és pontos szekvenálás során elengedhetetlen eszközzé válik. Az MGIEasy Exome Universal Library Prep Set használható 10-1000 ng szegmentált inputtal rendelkező könyvtár preparálására. A kalibráláshoz duplex vonalkódot használnak, amely hatékonyan képes csökkenteni a címkék ugrálását és a minták közötti szennyeződést. Az UMI-t az eredeti molekulák jelölésére használták, korrekciós hatását pedig a PCR és a szekvenálási hibák csökkentésére alkalmazták. Ez a készlet kiváló minőségű enzimatikus összetételt fogad el, javult az adapter ligálás és a nagy pontosságú enzim jelentősen javítja a könyvtár konverziós arányát és az amplifikáció hatékonyságát. Az FFPE és az alacsony inputú cfDNS egyaránt kompatibilis.

Go to Top